Onze diensten bestaan uit webdesign, WordPress websites, e-commerce websites en SEO.

Webdesign

Webdesign kan helpen om het imago van je bedrijf in de internetmarkt te herontdekken. De combinatie van design en technologie, in combinatie met onze expertise, stelt je bedrijf in staat om te slagen op het web.

Meer over webdesign
Webdesign Newams
Wordpress website

WordPress websites

Het gebruik van eenvoudige hulpmiddelen kan de inhoud van een website aanzienlijk verbeteren. Wij bouwen op het WordPress content management-systeem, waardoor het eenvoudig is om je inhoud bij te werken, afbeeldingen toe te voegen of nieuwsberichten aan te maken. WordPress wordt regelmatig bijgewerkt door een grote (open source) community waardoor je website verzekerd is van goede stabiliteit en beveiliging voor nu en de toekomst.

Meer over wordpress websites

E-commerce

Met de wereld op weg naar de digitalisering van hun bedrijf, is het essentieel dat jouw website uitblinkt in vergelijking met anderen. Internetbureaus zoals de onze zetten bezoekers om in klanten met krachtige e-commerce oplossingen. Onze e-commerce oplossingen zijn gebouwd met WooCommerce, één van de populairste webshop systemen ter wereld.

Meer over e-commerce
E-commerce
Online marketing

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

SEO gaat niet meer alleen over ranking. Het gaat om het opbouwen van vertrouwen bij jouw publiek, het beantwoorden van hun vragen, het aanpakken van hun zorgen en het geven van waardevolle inhoud. Wij kunnen je bedrijf helpen de volgende stap te bereiken met onze Zoekmachine Optimalisatie services. Wij zullen je website evalueren en bepalen welke optimalisatie het beste aansluit bij de behoeften van je bedrijf om het naar het volgende niveau te helpen groeien.

WebmarQ

Rode Ring 47 E
1566 HR Assendelft

Telefoon: 075 771 07 09
E-mail: info@webmarq.nl

Wij zijn ook social

Voor het gemak

    Op de kaart gezet