Het populaire WordPress optimaal ingezet voor uw website.

WordPress is een Content Management Systeem waarmee je heel gemakkelijk een website kunt onderhouden. Iedere website is opgebouwd uit html/css code en een Content Management Systeem (CMS) biedt gebruikers de mogelijkheid om een website te onderhouden en aan te passen zonder kennis van deze code nodig te hebben. WordPress is open-source en dus gratis te gebruiken. Het is natuurlijk niet het enige CMS (Content Management System) dat gratis beschikbaar is, zo is er ook Joomla, Drupal, ModX of bijvoorbeeld Typo3, maar WordPress is wel de grootste.

Waarom kiezen voor een WordPress website

Zoals al eerder gezegd is WordPress Open Source. Dit betekend dat het CMS (het framework) gratis te downloaden en te gebruiken is. Wij geven de voorkeur aan Open Source omdat het systeem goed onderhouden en doorontwikkeld wordt en vanwege de enorme community die geweldige functionaliteit dmv plugins mogelijk maakt. Ook naar u als klant toe biedt het voordelen want mocht door wat voor reden dan ook de relatie met i-Impressions worden verbroken (waar wij uiteraard niet vanuit gaan) dan zijn er genoeg bedrijven die  ook gespecialiseerd in Open Source systemen die uw website moeiteloos kunnen overnemen.

Onze werkwijze voor een WordPress website

Een WordPress website bouwen begint bij een uniek webdesign dat wij vervolgens omzetten naar een volledig werkende WordPress website. Met onze jarenlange en uitgebreide ervaring kent WordPress voor ons geen geheimen.

GRAAG KOMEN WIJ MET U IN CONTACT?

WordPress is onze passie. Wij gaan voor het optimale bij elk nieuw project. Bekijk onze werk voor een overzicht van reeds opgeleverde WordPress websites.

Neem gerust contact met ons op via 075 771 07 09 of e-mail.

WebmarQ

Rode Ring 47 E
1566 HR Assendelft

Telefoon: 075 771 07 09
E-mail: info@webmarq.nl

Wij zijn ook social

Voor het gemak

    Op de kaart gezet