Een website koppelen aan social media

Social media is een belangrijk (zakelijk) medium geworden. Iedereen zit op Facebook (vooral prive) en Twitter en Linkedin worden ook veel gebruikt. U weet dat u op zakelijk gebied ook aanwezig moet zijn op de social media platforms, maar hier gaat best wat tijd in zitten om dit goed te doen en ook om bij te houden. Hoe makkelijk zou het zijn als u uw website kunt koppelen aan social media.

Dit was ook de gedacht van AP-Productions. Ten eerste was hun vraag hoe zo op eenvoudige wijze hun website kunnen voorzien van nieuwe content, zodat de website meer zou leven en vaker geupdate zou worden. WordPress was hiervoor de juiste optie. Door het opzetten van een project pagina in blog vorm kan AP-Productions op eenvoudige wijze nieuwe projecten plaatsen waaraan ze werken of die afgerond zijn. Door de gebruiksvriendelijke WordPress App kunnen zij dit zelfs doen vanaf hun mobiele telefoon (smartphone).

Hoe mooi zou het dan zijn als zij een nieuw bericht plaatsen op hun website, dat ditzelfde bericht dan gelijk wordt geplaatst op hun Facebook en Twitter pagina. Zo gezegd, zo gedaan en WebmarQ heeft een koppeling gerealiseerd tussen de WordPress website en de social media platforms. Als er nu een nieuwe bericht wordt geplaatst komt er direct een bericht op hun Facebook pagina en Twitter pagina.

Wilt u meer weten over uw website koppelen aan social media, neem dan contact met ons op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WebmarQ

Rode Ring 47 E
1566 HR Assendelft

Telefoon: 075 771 07 09
E-mail: info@webmarq.nl

Wij zijn ook social

Voor het gemak

    Op de kaart gezet